Absolventu laiks 2017
PTF absolventi aicina uz lekcijām/tikšanos visus Pārtikas tehnoloģijas fakultātes (PTF) studentus, lai dalītos savā profesionālajā pieredzē un izklāstītu aktualitātes gan pārtikas, gan viesmīlības jomā.
23.oktobris
- Tēma: Darbs ar „grūto” klientu jeb kā strādāt ar šādu klientu viesmīlībā. Diāna Silarāja (trenere viesmīlībā/koučs) (studiju programmas „Ēdināšana un viesnīcu uzņēmējdarbība” absolvente)
Norise – 235.aud., Rīgas iela 22, plkst.9:30
________________________________________________________________________________________________________________________
26.oktobris
- Tēma: Projekta pieteikumi un zinātnisko rakstu sagatavošana. Dalija Segliņa (Dr.sc.ing., vadošā pētniece Latvijas Valsts Augļkopības institūts (Dobele) (doktora studiju programmas „Pārtikas zinātne” absolvente)
Norise – 235.aud., Rīgas iela 22, plkst.12:30
- Tēma: Mūsdienīgi restorānu ēdieni MEISTARKLASE. Tomas Godiņš (SIA Vēl Vairāk saules restorāna „Vairāk saules” šefpavārs); Edmunds Jansons (restorāna Vairāk saules Eiropas piedāvājuma šefpavārs) (studiju programmas „Ēdināšana un viesnīcu uzņēmējdarbība” absolventi)
Aktivitāti atbalsta SIA Reaton – Ainārs Makaveckis (PTF absolvents)
Norise – 81.kab. = Ēdienu gatavošanas laboratorija, Jelgavas pils, plkst.13:00
_________________________________________________________________________________________________________________________
27.oktobris
- Tēma: Pārtikas produktu pielāgošana dažādiem eksporta tirgiem. Kārlis Mišinskis (a/s Rīgas Dzirnavnieks Eksporta un importa direktors) (PTF absolvents)
Norise – 224.aud., Rīgas iela 22, plkst.9:00
- Tēma: Kvalitatīvs viesmīlības produkts / aktualitātes viesmīlībā Latvijā. Ainārs Gricius (Tallink Hotel Riga restorāna „Elements” hosts (administrators)/ vīnzinis); Ilze Laukkalēja (Costa Coffee Latvija, kafejnīcu produktu speciāliste/ kvalitātes vadītāja Latvijā); Zane Krūmiņa (SIA Reaton HoReCa sektora menedžere); Kristīne Urbiņa (Raddison Blu Hotel Latvija (4* zvaigznes) klientu apkalpošanas menedžere) (studiju programmas „Ēdināšana un viesnīcu uzņēmējdarbība” absolventi)
Norise – 263.aud., Jelgavas pils, plkst.10:00
- Tēma: Jaunu pārtikas produktu izstrāde. Kaspars Ābrants (a/s Hanzas maiznīca Produktu attīstības vadītājs) (PTF absolvents)
Norise – 216.aud., Rīgas iela 22, plkst.12:00
_________________________________________________________________________________________________________________________
31.oktobris
- Tēma: Jaunu ēdināšanas uzņēmumu veidošana. Ilga Repše (restorāna Sue`s Asia (Jūrmala); restorāna Asia Ekspress (Rīga) vadītāja; restorāna Asia Today (Rīga) menedžere (studiju programmas „Ēdināšana un viesnīcu uzņēmējdarbība” absolvente)
Norise – 182.aud., Jelgavas pils, plkst.14:30